Kleuteryoga

Heb je zin om lekker te bewegen en te ontspannen?
Heb je zin om te spelen en te fantaseren? Wil je genieten van mooie en natuurlijke materialen? Kom naar de Yogaboom bij de Marebron!
Ik neem je mee op een vrolijk en speels yoga-avontuur!

Een vrolijk en speels avontuur!

In een kinderyogales neem ik de kinderen mee in een themagebonden avontuur. Ik geef hen de mogelijkheid om, speels en dynamisch, nieuwe vaardigheden te leren. Tijdens een les wissel ik de beweging en rust; concentratie en loslaten op natuurlijke wijze af. Door het aanbod van muziek, verhalen en dans, worden de zintuigen en fantasie van het kind geprikkeld. De bewegingen die ik met ze doe, zijn gebaseerd op de rek- en strekbewegingen van dieren en sluiten aan bij de belevingswereld en het leeftijdsniveau van het kind.  Ik maak in de les uitsluitend gebruik van natuurlijke materialen.

De ontspanningspelletjes zijn voor de kinderen van 4 en 5 jaar afgestemd op de gemiddelde motorische ontwikkeling van het jonge kind in deze leeftijd. Het accent in de les ligt op het speels doen en beleven, en zijn de bewegingen die het kind vanuit zichzelf laat zien het uitgangspunt.

"Hoi...daar ben je dan.."
“Hoi…daar ben je dan..”

"Praatje Aap"

“Praatje Aap”

Winter 2023 

Start: 25 januari 2023

Leeftijdsgroep: 4 en 5 jaar
Tijd: 14.00 – 14.45 uur

Locatie:
Sunterra: centrum voor inspiratie en ontwikkeling
Clusiushof 7, 2341 PT Oegstgeest (nabij de Merenwijk, Leiden)
Data: 25 januari en 01, 08, 15 en 22 februari en 08 maart 2023

Voorjaar 2023 

Start: 15 maart 2023

Leeftijdsgroep: 4 en 5 jaar
Tijd: 14.00 – 14.45 uur

Locatie:
Sunterra: centrum voor inspiratie en ontwikkeling
Clusiushof 7, 2341 PT Oegstgeest (nabij de Merenwijk, Leiden)
Data: 15, 22 en 29 maart en 05, 12 en 19 april 2023

Informatie & Aanmelden:

U kunt informatie opvragen of direct uw kind opgeven door een mailtje te sturen via de contactpagina van deze website.

Schoolsportcommissie Leiden
Mocht u voor het eerst kinderyoga lessen willen afnemen voor uw kind en uw kind woont in Leiden en/of zit in Leiden op school, dan kunt u uw kind opgeven voor de kennismakingslessen via de website van de Schoolsportcommissie Leiden. De serie van 6 lessen, die worden afgenomen via de Schoolsportcommissie, zijn gesubsidieerd. Let op: U kunt deze gesubsidieerde kennismakingslessen eenmalig  voor deze activiteit afnemen.
In het geval uw kind buiten Leiden woont en/of niet in Leiden op school zit en wanneer u voor uw kind een vervolgserie wilt afnemen, dan kunt u uw kind opgeven via de contactpagina van deze website. De kosten van een serie van 6 lessen bedraagt 81 euro. Een losse les kost 15 euro.

Een les wordt, uiteraard indien mogelijk, 24 uur van te voren afgezegd.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op!