Kleuteryoga

Heb je zin om lekker te bewegen en te ontspannen? 
Heb je zin om te spelen en te fantaseren? Wil je genieten van mooie en natuurlijke materialen? Kom naar de Yogaboom bij de Marebron!
Ik neem je mee op een vrolijk en speels yoga-avontuur!

Een vrolijk en speels avontuur!

In een kinderyogales neem ik de kinderen mee in een themagebonden avontuur. Ik geef hen de mogelijkheid om, speels en dynamisch, nieuwe vaardigheden te leren. Tijdens een les wissel ik de beweging en rust; concentratie en loslaten op natuurlijke wijze af. Door het aanbod van muziek, verhalen en dans, worden de zintuigen en fantasie van het kind geprikkeld. De bewegingen die ik met ze doe, zijn gebaseerd op de rek- en strekbewegingen van dieren en sluiten aan bij de belevingswereld en het leeftijdsniveau van het kind.  Ik maak in de les uitsluitend gebruik van natuurlijke materialen.

De ontspanningspelletjes zijn voor de kinderen van 4 en 5 jaar afgestemd op de gemiddelde motorische ontwikkeling van het jonge kind in deze leeftijd. Het accent in de les ligt op het speels doen en beleven, en zijn de bewegingen die het kind vanuit zichzelf laat zien het uitgangspunt.

"Hoi...daar ben je dan.."
“Hoi…daar ben je dan..”

"Praatje Aap"

“Praatje Aap”

Informatie & Aanmelding:

De lessen in deze lesgroep starten vermoedelijk in het najaar van 2022.
Bij interesse kunt uw kind alvast aanmelden door een mailtje te sturen via de contactpagina van deze website.

Wanneer u in Leiden woont en/of uw kind in Leiden naar school gaat, kunt u uw kind, eind augustus 2022, opgeven voor de kennismakingsserie van de Schoolsportcommissie Leiden.
Deze lessen, die worden afgenomen via de Schoolsportcommissie, zijn gesubsidieerd. U kunt een kennismakingsserie eenmalig  voor deze activiteit afnemen.
Opgave via de Schoolsportcommissie Leiden, houd de website in de gaten!
www.schoolsportcommissieleiden.nl

In alle andere gevallen gelden er reguliere kosten en bedraagt een serie van 6 lessen 81 euro. Een losse les kost 15 euro. In het geval uw kind een keertje wil komen kijken of wanneer er een vriendje of vriendinnetje wordt meegenomen, dan betaald u de kosten van een losse les.
Een les wordt, uiteraard indien mogelijk, 24 uur van te voren afgezegd en kan worden ingehaald.

Wilt u meer informatie, of uw kind aanmelden, neem dan contact op!