Over de Marebron

de Marebron is een praktijk voor Yoga en Coaching.

Er gaat een Mare door de stad… Kom en luister naar de Mare bij de Bron… Kom zit, lig of dans en kom tot rust bij de Yogaboom. Voel de weldaad van het water en go met de flow van de Marestroom… Je ziet… er groeit iets moois… een Maretak staat plots in volle bloei.

mare_aan_de_maresingel
Maresingel Leiden

Praktijk de Marebron bestaat uit drie praktijkrichtingen, namelijk: de Yogaboom; de Marestroom en de Maretak. De naam van de praktijk, alsmede de drie andere namen, vinden hun oorsprong (de Bron) in de verhalen (de Mares) die mensen meenemen.
Een Mare, over en weer, uitwisselen is mooi en belangrijk in de ontmoeting met kinderen, tieners en jongvolwassenen in mijn werk.
De uitgesproken en ook onuitgesproken Mares vragen er om zintuiglijk scherpzinnig te worden gehoord en te worden waargenomen.

In de Yogaboom worden  Mares als avonturen geleefd. Met  Yogaboom-avonturen ben ik in 2011 gestart als zzp’er. Yogaboom-Mares waren er vanaf het begin. Het beeld van een Yogaboom symboliseert mijn liefde voor de verscheidenheid, de standvastigheid en buigzaamheid van bomen en die voor de intense beweeglijkheid van alles wat leeft.
In de Marestroom worden  Mares ontdekt , ontwikkeld en krijgen ze een richting.
In de Maretak komen Mares tot volle bloei en worden ze doorverteld.

Dank aan degenen die mij in aanraking hebben gebracht met het  Antroposofie. Dit gedachtegoed, dat ik volop mag delen, heeft zich mogen wortelen en verankeren in ons gezin en geeft mij telkens weer nieuwe inspiratie in mijn werk.

Sietske de Jongh
img_3043-2

Sinds 2011 geef ik yogalessen en lichaamsgerichte aandachttraining en verzorg ik kinderyogaworkshops en kinderyogafeestjes.  Daarnaast lever ik maatwerk in Yogatherapie en in ‘Hulp & Begeleiding’. Ik adviseer en begeleid bij hulpvragen over opgroeien en ontwikkeling. En ik bied ervaringsdeskundige zorgexpertise bij vragen op het snijvlak van onderwijs en zorg. De doelgroep van mijn praktijk is kinderen, tieners en jongvolwassenen. Daarnaast bied ik ondersteuning aan ouders/opvoeders en onderwijs- en zorgprofessionals. Ik ben ervaringsdeskundig op het gebied van ADHD en  Autisme Spectrum (ASS). Ik ben moeder van 3 volwassen kinderen en een opgroeiende tiener.
Praktijk de Marebron bestaat uit drie praktijkrichtingen: de Yogaboom; de Marestroom en de Maretak

Mijn werkgebied voor de Yogaboom en de Marestroom is Leiden, Oegstgeest en Omstreken (Bollenstreek). Ik werk op locatie en kan bij u op locatie of aan huis komen. In de Maretak, werk ik naast regionaal ook landelijk.

De logo’s op deze website zijn een ontwerp van Ricarda Zielonka.