Hulp & Begeleiding

Heb je moeite met concentreren en focussen? Ben je vaak boos, opstandig of verdrietig? Vind je het lastig of juist heel gemakkelijk om je emoties te voelen, te uiten en/of er over te praten? Wil je ontdekken hoe je met jezelf en met anderen omgaat en wil je jouw eigen problemen leren oplossen. Wil je vrienden maken en/of houden en weet je niet goed hoe dat gaat? Herken jij jezelf in deze vragen? Kom dan op ontdekkingsreis en verover je ‘Hulp & Begeleiding’  in de Marestroom bij de Marebron.

In de ‘Hulp & Begeleiding’ die ik bied, leg ik, op geheel wijze en aan de hand van vraag- en speltechnieken, het accent op ‘Oplossingsgericht Werken’. Ik ga daarin met jou, niet primair uit van de probleemoorzaken en stel geen diagnoses. Ik werk , vanuit je vraag, vooral met jou samen en op een wijze zodat jij je gewenste situatie helder te krijgt en kan vertalen in concreet gedrag. Hierbij ga ik uit van wat je uit jezelf laat zien in taal en teken. Al werkend ontdek je zelf wat voor jou past en krijg je concrete ideeën om stapjes vooruit te zetten. En is het fijn wanneer jij dan, na onze gezamenlijke reis, zelf je ontdekkingsreis vervolgt met een verworven en verankerde toolbox en met zelfvertrouwen. Oplossingsgericht Werken is versterkend en vergroot je zelfstandigheid. Het geeft je inzicht in jezelf en het geeft je zicht op de ander.

Als gecertificeerd ADHD-Coach, baseer ik mij, vanuit mijn opleiding, op de technieken van NLP en het ‘Systemisch Werken’ en de methoden die worden gebruikt bij het trainen van ‘Gedachtekracht’ en ‘Weerbaarheid’. Ook de ervaringen van elke levensdag, komen hierin van pas. En bron van inspiratie zijn de ervaringen die ik heb vanuit ons gezin met onze eigen vier opgroeiende kinderen en de ervaringen die ik dankbaar ontvang vanuit het werken met kinderen en jongeren in mijn yogalessen.

Een ‘Hulp & Begeleidingstraject’ bij de Marestroom is meestal kortdurend en individueel en kan samengaan met, of een vervolg zijn op, ‘Yogatherapie’. In overleg kunnen ouders/opvoeders bij het traject betrokken worden. De kosten van deze begeleiding kunnen worden verantwoord vanuit een PersoonsGebondenBudget (PGB) 

Locatie: Sunterra: centrum voor inspiratie en ontwikkeling, Jac P. Thijsselaan 77 – Ingang Clusiushof 7, Oegstgeest in de wijk Poelgeest. www.sunterra.nl
Kan ook: aan huis, of op een andere locatie

Wilt u of wil jij een afspraak maken, neem dan contact op!