Kleuteryoga

Kleuteryoga: een speels en vrolijk avontuur!

In een kleuteryogales neem ik de kleuters mee in een themagebonden avontuur.  Ik geef hen de mogelijkheid om, speels en dynamisch, nieuwe vaardigheden te leren. Tijdens een les wissel ik de beweging en rust; concentratie en loslaten op natuurlijke wijze af. Door het aanbod van muziek, verhalen en dans, worden de zintuigen en fantasie van de kleuter geprikkeld. De bewegingen die ik met ze doe, zijn gebaseerd op de rek- en strekbewegingen van dieren en sluiten aan bij de belevingswereld en het leeftijdsniveau van kleuters.  Ik maak in de les uitsluitend gebruik van natuurlijke materialen.

Kortom: Kleuteryoga bij de Yogaboom is een combinatie van: beweging; spel; muziek en creatie, waarin plezier en aandacht voorop staat.

Lestijden & Leslocaties 

Er zijn twee lesgroepen. De leeftijdsindicatie betreft de leeftijd die uw (kleuter)-kind heeft, bij aanvang van het schooljaar 2017-2018. Ik bied de lessen in series aan om in- en uitstroom mogelijk te maken. Ook kan er, bijvoorbeeld als kennismaking of wanneer je als vriendje of vriendinnetje meekomt,  een losse les gevolgd worden.

"Hoi...daar ben je dan.."
“Hoi…daar ben je dan..”

"Praatje Aap"

De Voorjaarsserie op woensdagmiddag 

Met nog 4 lessen tot aan de zomerstop.

Op woensdagmiddag 16, 23 en 30 mei en met een workshop op 07 juni!

Locatie:
In het Verteltheater van Jeugdboekhandel Silvester aan het Rapenburg 17, 2311 GE Leiden

Leeftijd:  4 en 5 jaar

Tijd: 14.00 tot 14.45 uur

Wilt u meer informatie, neem dan contact op!