Kleuteryoga

Kleuteryoga: een speels en vrolijk avontuur!

In een kleuteryogales neem ik  kleuters mee in een themagebonden avontuur.  Ik geef hen de mogelijkheid om, speels en dynamisch, nieuwe vaardigheden te leren. Tijdens een les wissel ik de beweging en rust; concentratie en loslaten op natuurlijke wijze af. Door het aanbod van muziek, verhalen en dans, worden de zintuigen en fantasie van de kleuter geprikkeld. De bewegingen die ik met ze doe, zijn gebaseerd op de rek- en strekbewegingen van dieren en sluiten aan bij de belevingswereld en het leeftijdsniveau van kleuters.  Ik maak in de les uitsluitend gebruik van natuurlijke materialen.

Kleuteryoga bij de Yogaboom is een combinatie van: beweging; spel; muziek en creatie, waarin plezier en aandacht voorop staat.

img_0587

Lestijden & Leslocaties 

Er zijn twee lesgroepen kleuteryoga op de woensdag- en op de vrijdagmiddag.  Om de in- en uitstroom laagdrempelig te houden, bied ik  (seizoens)series aan van 6 lessen, waar na afloop van een serie enkele losse lessen gevolgd kunnen worden, voordat een volgende (seizoens)serie begint.  De series staan, evenals de losse lessen die daarop volgen, los van elkaar.  Uw kind  kan op ieder gewenst moment instromen in een serie. In dat geval worden de lessen gerekend als losse lessen. Er kan ook, als kennismaking of wanneer uw kind een vriendje of vriendinnetje meeneemt, een eenmalige les, als losse les, worden meegedaan.

In september 2018 starten de Najaarsseries

De leeftijdsindicatie betreft de leeftijd die uw (kleuter)-kind heeft, bij aanvang van het schooljaar 2018-2019  

img_0039

Op woensdagmiddag 

De lessen in de Najaarsserie op woensdagmiddag zijn twee keer per maand op:
19 en 26 september
17 en 31 oktober
14 en 21 november
12 en 19 december
De Winterserie start op: 09 januari 2019

Locatie:
In het Verteltheater van Jeugdboekhandel Silvester aan het Rapenburg 17, 2311 GE Leiden

Leeftijd:  4 en 5 jaar

Tijd: 14.00 tot 14.45 uur

Op vrijdagmiddag

De lessen in de Najaarsserie op vrijdagmiddag zijn op:
28 september
05, 12 en 19 oktober
02 en 16 november
Aansluitend kunnen er 4 losse lessen gevolgd worden tot aan de kerstvakantie.

Locatie:
In het Verteltheater van Jeugdboekhandel Silvester aan het Rapenburg 17, 2311 GE Leiden

Leeftijd:  4 en 5 jaar

Tijd: 14.15  tot 15.00 uur

 

Woont uw kind in Leiden, dan kunt u uw kind vanaf 22 augustus aanmelden via de site van de Schoolsportcommissie Leiden voor de kennismakingslessen Kleuteryoga. In alle andere gevallen kunt u uw kind opgeven via het contactformulier op deze website.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op!