Kinderyoga 8 t/m 10 jaar

Heb je zin om lekker te bewegen en te ontspannen? Heb je zin om te spelen, te fantaseren en te genieten van mooie en natuurlijke materialen? Kom dan naar de Kinderyoga in de Yogaboom bij de Marebron. Ik neem je mee op een vrolijk en speels yoga-avontuur!

In een kinderyogales ontdekt uw kind, spelenderwijs en in een groep, wat zijn of haar lijf allemaal doet en kan. Zo komt uw kind meer te weten over zichzelf en oefent (nieuwe) vaardigheden. Een les bestaat uit een aantal vaste elementen, die herkenbaar worden en uw kind houvast geven. Ik wissel tijdens een les, de beweging, rust, concentratie en loslaten op een natuurlijke manier af. De yogahoudingen die we doen, zijn gebaseerd op de rek-en strekbewegingen van dieren en sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen in deze leeftijd. Er wordt individueel en samengewerkt. Uw kind ontdekt, op een speelse wijze, zijn of haar eigenheid en kwaliteiten en ontwikkeld daarin ook aandacht voor die van de ander. Naast de beginselen van de Hatha- en Kundaliniyoga,  zet ik ook aspecten in van de Aandachttraining zoals deze voor kinderen wordt aangeboden. Ik gebruik daarvoor de methode “Aandacht werkt” van Eline Snel. Aan het einde van een les is er vaak een creatieve verwerking. Ik maak bij voorkeur gebruik van natuurlijke materialen.

Kinderyoga  is een combinatie van yoga, spel, muziek en creatie, waarin plezier, aandacht en veiligheid voorop staat.

 

"Ra ra ra....welk dier ben jij"
“Ra ra ra….welk dier ben jij”

img_61101

Voorjaar 2021

Wegens de COVID-19 maatregelen in de 2e lockdown, zijn er geen lessen in de maanden maart en april 2021

De Lente-zomerserie start vanaf vrijdagmiddag  28 mei 2021

Tijd:
8 t/m 10 jaar         15.30 – 16.30 uur

Locatie:
Het Verteltheater van Jeugdboekhandel Silvester

Rapenburg 17, 2311 GE Leiden
Of
De avonturentuin, een buitenlocatie in de het tuinencomplex ” Ons Buiten” in Leiden 

Data:
28 mei, 11, 18 en 25 juni en 02 en 09 juli 2021

Kosten:
Wanneer u in Leiden woont en/of uw kind in Leiden naar school gaat, kunt u uw kind opgeven voor de kennismakingslessen via de website van de Schoolsportcommissie Leiden. Deze lessen, die worden afgenomen via de Schoolsportcommissie, zijn gesubsidieerd. U kunt deze kennismakingslessen eenmalig  voor de activiteit afnemen.
Wilt u kind na deze kennismaking verder, dan gaat dat op  basis van de reguliere kosten.

Ik werk in series van 6 lessen. De reguliere kosten van een serie bedraagt 81 euro. Een losse les kost 15 euro.
In het geval uw kind een keertje wil komen kijken of wanneer er een vriendje of vriendinnetje wordt meegenomen, dan betaald u de kosten van een losse les.

Een les inhalen:
Een les wordt, uiteraard indien mogelijk, 24 uur van te voren afgezegd en kan worden ingehaald.

Opgave via de Schoolsportcommissie Leiden
www.schoolsportcommissieleiden.nl

Wilt u meer informatie, neem dan contact op!