Kinderyoga 4 t/m 6 jaar

Een speels en vrolijk avontuur!

In deze kinderyogales neem ik  kleuters en kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar mee in een themagebonden avontuur.  Ik geef hen de mogelijkheid om, speels en dynamisch, nieuwe vaardigheden te leren. Tijdens een les wissel ik de beweging en rust; concentratie en loslaten op natuurlijke wijze af. Door het aanbod van muziek, verhalen en dans, worden de zintuigen en fantasie van het jonge kind geprikkeld. De bewegingen die ik met ze doe, zijn gebaseerd op de rek- en strekbewegingen van dieren en sluiten aan bij de belevingswereld en het leeftijdsniveau van het jonge kind.  Ik maak in de les uitsluitend gebruik van natuurlijke materialen.

Kinderyoga is een combinatie van: beweging; spel; muziek en creatie, waarin plezier en aandacht voorop staat.

img_0587

Lestijden & Leslocaties 

Wegens de COVID-19 en de daarmee getroffen maatregelen zijn de lessen voor het  seizoen 2020-2021 op dit moment stopgezet. Houd u de website in de gaten voor de herstart van de lessen.

Woensdagmiddag 

Locatie:
Verteltheater van Jeugdboekhandel Silvester aan het Rapenburg 17,
2311 GE Leiden

Leeftijd:  4 t/m 6 jaar

Tijd: 14.15 tot 15.00 uur

Kosten:
Om de in- en uitstroom laagdrempelig te houden, bied ik  (seizoens)series aan van 6 lessen, waar na afloop van een serie enkele losse lessen gevolgd kunnen worden, voordat een volgende (seizoens)serie begint.  De series zijn daarmee los van elkaar te volgen.  Uw kind  kan op ieder gewenst moment instromen in een serie. In het geval van een kennismaking of in het geval uw kind een vriendje of vriendinnetje meeneemt, kan er een eenmalige les mee worden meegedaan.
een serie van 6 lessen is 75 euro
een losse les kost 15 euro.
Mocht uw kind later, of na een kennismakingsles, instromen in een serie en worden de resterende lessen in die serie afgenomen, dan zijn de kosten voor een kennismakingsles 12,50 euro.

img_0583

Wilt u meer informatie, neem dan contact op!